Yachting Club Bree vzw

Home > fotoboek > Gezinstocht 2015

Gezinstocht 2015

Bekijk hier de foto's op Picasa van de gezinstocht van 2015 naar lanklaar : klik hier of op de foto. Klik vervolgens op play om ze allemaal na elkaar te kunnen bekijken.

 Gezinstocht 2015

Onze gezinstocht naar Lanklaar is weer voorbij. Maar het mag zeker een heel geslaagde tocht worden genoemd. Zaterdag 25 juli regende het nog "cats and dogs" , dus het zag er allemaal niet zo goed uit. Maar op zondag kregen we wat we verdiende zoals Christel het verwoordde en dat was een staalblauwe hemel. Niet te warm en niet te koud, net goed voor een fijn tochtje. Met een beetje vertraging omdat Marc zijn boot nog een probleempje vertoonde,  zijn we dan met zeven bootjes en met 34 man sterk vertrokken  naar de skiclub van Lanklaar.

Op het terras konden we genieten van een lekker pintje of een aperitief of gewoon een soda om daarna binnen aan te schuiven aan heel lekker grieks buffet met ruime keuze. Lekker eten, goed volk wat wil je dan nog meer?  De club van Lanklaar en de uitbaters hebben zeer zeker hun best gedaan om ons goed te ontvangen. Na een gezellige middag zijn we  rond half vier terug huiswaarts vertrokken. De terugtocht verliep voorspoedig, alhoewel het op een het einde toch nog een beetje haasten was, omdat er een regenbui zat aan te komen. Iedereen was gelukkig net op tijd binnen. Daarna nog even nagepraat in ons clublokaal en onze gezinsdag was weer voorbij. Het wachten is nu op onze volgende activiteit!

 

 
« vorige  |   boven  |   volgende »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login