Jaaractiviteiten 2019

Gezinstocht: zondag 7 juli 2019:

Op zondag 7 juli 2019 plannen we onze gezinsdag. Wij verwachten iedereen om 9 u op zondag 7 juli aan de kolenhaven in Genk (Swinnenwijerweg z/n 3600 Genk).  De club van Genk heeft gevraagd om de voertuigen en trailers ordelijk op de parking te willen plaatsen zodat hun leden gemakkelijk vanaf de loods naar de slipway kunnen manoeuvreren.
Momenteel kampen ze een beetje met plaatsgebrek omwille de verhoging van de brug waarbij de aannemers hun parking deels hebben ingenomen. Maar het zou geen probleem mogen zijn als iedereen zich een beetje schikt.

Ons gezamenlijk etentje gaat door in het restaurant aan het haventje van Luik, La capitainerie (Boulevard Frere Orban, Luik ). We hernemen dan een tocht uit 2011, nl. deze naar Luik. We gaan afwijken van onze jaarlijkse traditie om dit in het midden van de zomer te doen, maar doen dit nu het eerste weekend van juli. We proberen zo meer leden te bereiken.

We varen vanuit Genk naar Luik, naar de Jachthaven. Daar gaan we eten in restaurant "La Capitainerie". Deze tocht was in 2011 onvergetelijk. We proberen nu beter te doen.

Gezinstocht 2019

Inschrijving vanaf 16 april 2019

Dit jaar is er geen avond waarop je kan inschrijven. Inschrijven gebeurt via e-mail en overschrijving.
Een persoonlijke e-mail volgt eerstdaags.

 

Poetsdag: pinkstermaandag 10 juni 2019

Naar jaarlijkse gewoonte, houden we op een poetsdag. Deze zal doorgaan op pinkstermaandag 10 juni 2019.
Speciaal staat dit jaar de vernieuwing van de beton van de slipway op het programma. Daarbuiten hebben we ook nog de jaarlijkse terugkerende zaken zoals het:
- poetsen van het lokaal.
- opruimen containers.
- onkruid wieden, rondom keren.
- gras maaien
- ...
We beginnen om 10u en stoppen ten laatste om 13u.

Vele handen maken licht werk, en het is dan ook nog gezelliger !

Gezinstocht 2019

 

Zomeractiviteit en barbecue 2019.

Graag willen we een activiteit voorbereiden op een dag in de zomer op een zaterdag of zondag, wanneer het supermooi weer is.

Het is de bedoeling om met wat meer mensen samen te komen en s' avonds een barbecue te organiseren.We mobiliseren dan iedereen via Whats-app enkele dagen op voorhand. Geef je Whatsapp door aan Sabine Clijsters (0496 08 02 02)eten

We eten dan samen rond onze grote barbecue waar iedereen een stukje vlees en groente meebrengt om in de grote pot te leggen. Zo kunnen we snel iets organiseren en zeker zo gezellig! Afspraak volgt nog. Hopen nu op een heel mooi weekend!

 

 

Zaterdag 9 november 2019 : Intocht Sinterklaas.

Op zaterdag 9 november 2019  is de intocht van Sinterklaas. Wij zouden graag de  boot van de Sint begeleiden met onze bootjes. Wij zoeken dus kandidaten om met hun bootje te varen en een Piet aan boord te nemen.

Tevens willen we graag beroep doen op u om ook mee te helpen in het clublokaal.
Dit alles van 13.00u tot ongeveer 16.30u

Aanmelden bij de voorzitter, de secretaris of een van de bestuursleden.

 

 Sint